logo PWclub

Powerwalkingclub Eibergen

Powerwalking is het nieuwe joggen,
het is helemaal hip!

Wil jij op een leuke manier lekker bewegen en daardoor aan je gezondheid en figuur werken?
Lijkt het je fijn om actief bezig te zijn, heerlijk in de buitenlucht en spreekt de gezelligheid van een groep je aan?

Dan is Powerwalking iets voor jou!

Powerwalking is Fit en Fun!

Powerwalking is wandelen in een stevig tempo, afgewisseld met spierversterkende oefeningen die voor iedereen goed te doen zijn. Na een uurtje Powerwalking heb je echt het gevoel dat je flink gesport hebt en doordat er in groepsverband gewandeld wordt, is het ook nog eens erg gezellig!
Powerwalking brengt jouw doel binnen handbereik, bijvoorbeeld slanker en sterker worden, je conditie verbeteren, meer zelfvertrouwen opbouwen of op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.
Elke route is anders en ook in de oefeningen zit veel variatie, daardoor is ieder uur Powerwalking een verrassing!
Kleding / schoeisel

Zorg voor flexibele (sport)kleding en sneakers met een dempende zool. Bepaal voor jezelf op welke schoenen jij het fijnst loopt.
Powerwalken doen we bij verschillende weertypen: regen, kou, sneeuw en warmte. Alleen bij extreme omstandigheden als gladheid, hevige regen- of sneeuwval, onweer en tropische temperaturen kan het voorkomen dat een les niet doorgaat. Hiervan wordt je tijdig op de hoogte gebracht.

Warm? Kleed je niet te dik en neem een flesje water mee.
Koud? Trek laagjes aan, zodat je iets uit kunt doen wanneer je het warm krijgt. Handschoenen en hoofdbekleding bij kou en vorst is aan te bevelen.
Regen? Een winddichte regenjas met capuchon is ideaal.

Wanneer je in de avonduren meeloopt is het raadzaam een reflecterend veiligheidsvestje te dragen, voor armverlichting wordt gezorgd.
Er wordt op meerdere dagen en tijdstippen Powerwalking les gegeven, klik voor de exacte uren en startlocaties op bovenstaande button, hier kun je ook de tarieven vinden.
Volg de Facebookpagina van Powerwalkingclub Eibergen, zo ben je snel op de hoogte van de extra uren die regelmatig gepland worden!

Ik hoop je snel te zien!


Meer informatie?
Neem contact op!

Kijk voor meer informatie op www.powerwalkingclub.com

meld je nu aan!