Gewichts
beheersing


Heb jij al van alles geprobeerd om van je overgewicht af te komen, maar lukt het steeds niet?

Zit je niet te wachten op het zoveelste ingewikkelde dieet waar je toch niets mee opschiet en word je helemaal flauw van steeds weer dat jojo-effect? Wil jij af van de onrust die je ervaart omdat je continu met eten bezig bent? Misschien wil je juist wat aankomen, een gezonder eetpatroon aanleren of precies weten hoeveel je nu eigenlijk kunt eten om op gewicht te blijven?

Ik help je graag daarbij!


Aanpassingen

Meestal zijn wat kleine aanpassingen in je eetgewoonten al voldoende om een goed resultaat te behalen, maar iedereen is anders; wat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander minder geschikt zijn. Daarom zoeken we samen naar een manier waar jij je goed bij voelt en resultaat zult boeken.
Sluit je aan bij de groepscursus Slanker, Vitaal, HAPPY! of ga aan de slag met een op maat gemaakt voedingsadvies. Het kan zo zijn dat je al genoeg hebt aan een stok achter de deur door middel van een aantal weegconsulten, helemaal goed, alles is mogelijk!
Ben jij een emotie-eter?

Voor dit onderwerp is uitgebreid aandacht in de groepscursus Slanker, Vitaal, HAPPY!
Door goed te luisteren naar wat er in jezelf omgaat voordat een dergelijk eetmoment plaatsvindt, wordt het op den duur gemakkelijker er mee om te gaan. Je kunt weer genieten van eten, zonder schuldgevoel!
Veel mensen hebben in meer of mindere mate last van emotioneel eten. Het is dan ook van belang om er eerst achter te komen in hoeverre dit eetgedrag jouw leven beheerst.
Een kennismakingsgesprek is meestal voldoende om vast te stellen of het mogelijk is om deel te nemen aan de cursus of dat het verstandiger is om elders professionele hulp te zoeken.
Lees hier verder over emotie-eten.
Stap voor stap naar een gezond gewicht


Afvallen...

Kan (bijna) iedereen, op gewicht blijven blijkt in de praktijk veel lastiger.
Alles draait daar bij om gedragsverandering: oude patronen doorbreken en nieuwe gewoontes aanleren. Op een andere manier met voeding omgaan: jij beslist wat je eet, jij bent de baas over je eigen lichaam!
Stop met diëten en gun jezelf een gezonde leefstijl waarin jij de keuzes maakt.

Voel je lekker, vol energie en in balans!
Gratis kennismakings
gesprek?
Neem contact op!

Gewicht in Balans Eibergen is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, daardoor is het mogelijk dat de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door je zorgverzekeraar, kijk dat dus even na!

Heb jij recht op vergoeding?