Hallo,

Ik ben Marianne
voedingscoach en gewichtsconsulent voor Eibergen en omstreken

In september 2015 ben ik gestart met Gewicht in Balans Eibergen.

Sindsdien heb ik veel klanten mogen begeleiden naar een verbetering van leefstijl en een gezond(er) gewicht, wat een leuk en dankbaar werk!

Zoveel verschillende mensen zijn ondertussen voorbij gekomen, ieder met zijn of haar eigen verhaal en gewichtsprobleem.
Telkens was en is het weer een uitdaging om te achterhalen wat er nu werkelijk speelt bij de persoon die tegenover mij zit. Waardoor is het eetprobleem of overgewicht ontstaan, wat is er gaande in iemands leven, wat zijn terugkerende valkuilen, kortom:

wat is er nu eigenlijk écht aan de hand?

Eigen ervaringen

Op het gebied van voeding heb ik zelf ondertussen al behoorlijk geëxperimenteerd.
Vanwege gezondheidsklachten moest (en moet ik nog steeds) mijn eetpatroon in de gaten houden, gelukkig kan ik daar nu goed mee omgaan; ik weet precies welke producten ik beter kan laten staan om me lekker te voelen en, ook belangrijk, om op gewicht te blijven!

Ook heb ik ervaren hoe emotie-eten je dagelijkse leven kan beïnvloeden en welke onrust dat met zich meebrengt. Omdat heel veel mensen in meer of mindere mate last van emotie-eten hebben, heb ik mij daarin verdiept door middel van nascholing.
Wanneer je besluit een traject bij mij te gaan volgen, zal dit onderwerp zeker ter sprake komen omdat het vaak ten grondslag ligt aan het gewichtsprobleem.

Beweging en gewicht

Bewegen...dat kan een dingetje zijn. Sporten vind ik heerlijk, maar om het consequent vol te houden, tja... best lastig. Ik merkte dat veel van mijn klanten (en ook ik) zoekende waren naar een manier van bewegen die goed vol te houden, effectief, maar ook gezellig is.

Om mijn klanten en mijzelf in beweging te houden heb ik de opleiding tot Powerwalking instructeur gevolgd, ik ben er super enthousiast over!
Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, samen met andere wandelliefhebbers is echt heerlijk: je krijgt meer energie en voelt je fitter. In combinatie met een gezond eetpatroon ga je echt verschil merken: afvallen gaat gewoon gemakkelijker!
Probeer het eens uit, hier kun je meer informatie vinden over Powerwalking. Een proefles is altijd gratis!

Bereik je ideale gewicht:

Ik coach je stap voor stap naar jouw doel!
Kom eens bij me langs

Ben jij benieuwd naar wat er zoal mogelijk is, kom dan gerust eens bij me langs. Maak een afspraak via het contactformulier, bel of stuur een bericht; een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Samen bekijken we wat bij jou past, zodat jij in je eigen tempo jouw doel kunt behalen.
Ik zie je graag bij mij in de praktijk, dan kunnen we het er eens over hebben!

Groetjes, Marianne

Gratis kennismakings
gesprek?
Neem contact op!

Gewicht in Balans Eibergen is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, daardoor is het mogelijk dat de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door je zorgverzekeraar, kijk dat dus even na!

Heb jij recht op vergoeding?