Werkwijze

dit is mijn methodeIn mijn praktijk begeleid ik gezonde volwassenen (vanaf 18 jaar),die gemotiveerd aan zichzelf willen werken.

Ik geef je inzicht in voeding en de uitwerking daarvan op het lichaam en leer je om te gaan met verleidingen en moeilijke momenten.
Zo wordt het voor jou steeds eenvoudiger om verantwoorde keuzes te maken: een gezond eetpatroon zal na verloop van tijd een gewoonte worden.
Je gaat je snel fitter voelen en krijgt meer energie, dat is de beste motivatie om door te gaan, toch?

Hoe gaat het in z'n werk?

Voordat je gaat starten kom je eerst even bij me langs voor een (korte) kennismaking. Tijdens dit gesprek kan ik inschatten of jij bij mij aan het juiste adres bent om het doel wat je jezelf gesteld hebt, te bereiken.
Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat er een 'klik' tussen ons is, alleen dan heeft een traject kans van slagen.

Samen bekijken we welk programma bij je past, klik op onderstaande button voor de verschillende mogelijkheden. Een combinatie van het één en ander is ook mogelijk en hoogstwaarschijnlijk krijg je de kosten (gedeeltelijk) vergoed via je zorgverzekeraar, kijk dat dus even na!Coaching

Wanneer je oude patronen wilt doorbreken en aanpassingen in je leefstijl door gaat voeren is het belangrijk dat deze veranderingen bij jou passen. Door middel van coaching krijg je inzicht en handvatten om veranderingen om te buigen tot gewoontes.
Dat betekent dat ik sturing geef en jij zelf ideeën aandraagt en oplossingen bedenkt voor de dingen waar jij tegenaan loopt.
Op deze manier ontstaan er stap voor stap nieuwe gewoontes die voor jou werken, die in jouw leven inpasbaar zijn, alleen dan kun je deze ook echt vol blijven houden.
'Ik coach je, maar uiteindelijk wordt jij zelf jouw persoonlijke coach!'
Er kan veel:

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voedings
dagboek

Aan het begin van een traject ga je gedurende 2 werkdagen en 1 weekenddag een voedingsdagboek bijhouden.
Dit is geen verplichting, maar wel verstandig: op deze manier krijg ik een goed beeld van je eetpatroon en kan ik de juiste verbeterpunten aangeven, gewoon doen dus!


Jij

Bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je bij me komt. In het begin van een traject is het verstandig om iedere week een consult te plannen, na verloop van tijd kan daar wat meer tijd tussen zitten. Mocht je tussentijds toch behoefte hebben aan extra coaching, dan kan dat natuurlijk altijd. Telefonisch contact (via WhatsApp) behoort ook tot de mogelijkheden, ik probeer daar zo snel mogelijk op te reageren.

Gratis kennismakings
gesprek?
Neem contact op!

Gewicht in Balans Eibergen is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, daardoor is het mogelijk dat de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door je zorgverzekeraar, kijk dat dus even na!

Heb jij recht op vergoeding?