Week
menu

afvallen met een op maat gemaakt basis weekmenu


Wil jij graag gezonder eten, afvallen of je gewicht beheersen, maar vind je het lastig om zelf een dagmenu samen te stellen?

Wat is een goede dagindeling, welke producten kun je het beste kiezen, hoe zien jouw portiegroottes er uit en hoe breng je voldoende variatie aan in je maaltijden?
Zit jij met dit soort vragen, dan is een basis weekmenu voor jou ideaal.
Het menu wordt op maat gemaakt, in de voor jou geschikte caloriewaarde, zodat je niet teveel maar ook zeker niet te weinig binnen krijgt en je lichaam voorzien wordt van voldoende voedingsstoffen.

Simpel

Het weekmenu is simpel van opzet en er worden geen ingewikkelde producten gebruikt, alles is in de reguliere supermarkt verkrijgbaar. Je kunt dus gewoon samen met je gezin eten. Met de bijbehorende variatielijst kun je zelf op een eenvoudige manier wat aanpassingen aanbrengen, zodat je geen dingen hoeft te eten die je eigenlijk niet lust.
Wanneer je het weekmenu netjes opvolgt is het mogelijk om 0,5 tot 0,8 kilo per week af te vallen. Natuurlijk kan het menu ook gebruikt worden om wat aan te komen, als dat je doel is.

Weekmenu + begeleiding

Heb jij naast het weekmenu ook begeleiding nodig bij het aanpassen van je eetpatroon of wil je een stok achter de deur? Kies dan voor een aantal vervolgconsulten (klik op de button Tarieven / pakketten). Tijdens deze consulten worden diverse onderwerpen besproken, waardoor je meer inzicht krijgt in voeding en de uitwerking daarvan op het lichaam. Ook leer je bewuster te kiezen en worden er naar alternatieven gezocht voor lastige (eet)momenten.


Gratis kennismakings
gesprek?
Neem contact op!

Gewicht in Balans Eibergen is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, daardoor is het mogelijk dat de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door je zorgverzekeraar, kijk dat dus even na!

Heb jij recht op vergoeding?