Gewichts
beheersing


Heb jij al van alles geprobeerd om van je overgewicht af te komen, maar lukt het steeds niet?

Zit je niet te wachten op het zoveelste ingewikkelde dieet waar je toch niets mee opschiet en word je helemaal flauw van steeds weer dat jojo-effect? Wil jij af van de onrust die je ervaart omdat je continu met eten bezig bent? Misschien wil je juist wat aankomen, een gezonder eetpatroon aanleren of precies weten hoeveel je nu eigenlijk kunt eten om op gewicht te blijven?

Ik help je graag daarbij!


Aanpassingen

Meestal zijn wat kleine aanpassingen in je eetgewoonten al voldoende om een goed resultaat te behalen, maar iedereen is anders; wat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander minder geschikt zijn. Daarom zoeken we samen naar een manier waar jij je goed bij voelt en resultaat zult boeken.
Ga aan de slag met de 'Ik mag alles eten' methode, een persoonlijk voedingsadvies of een programma met weekmenu's. Het kan zo zijn dat je al genoeg hebt aan een stok achter de deur door middel van een aantal weegconsulten, helemaal goed, alles is mogelijk!


Ben jij een emotie-eter?

Ook daar kan ik je in begeleiden, zodat jij een goede relatie met voeding op gaat bouwen en kunt genieten van lekker eten, zonder schuldgevoel.
Lees hier verder over emotie-eten.
Stap voor stap naar een gezond gewicht


Afvallen...

Kan (bijna) iedereen, op gewicht blijven blijkt in de praktijk veel lastiger!
Alles draait daarbij om gedragsverandering: oude patronen doorbreken en nieuwe gewoontes aanleren. Op een andere manier met voeding omgaan: jij beslist wat je eet, jij bent de baas over je eigen lichaam.
Stop met diëten en gun jezelf een gezonde leefstijl, waarin jij de keuzes maakt.

Voel je lekker, vol energie en in balans!

Gratis kennismakings
gesprek?
Neem contact op!

Gewicht in Balans Eibergen is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, daardoor is het mogelijk dat de consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door je zorgverzekeraar, kijk dat dus even na!

Heb jij recht op vergoeding?